Home
Kom zelf in actie

Kom vandaag nog in actie

Denk jij na over je toekomst? Praat je er ook over? Inspireer en stimuleer elkaar! Door vooruit te denken, te plannen én actie te ondernemen bereiden we ons op Goeree-Overflakkee voor op de dag van morgen. Doe je mee?

Kies jouw moment

Praat over de dag van morgen. Pak jouw moment en ga nu het gesprek aan. Waarom wachten als je hiermee de route naar een gezonde en leefbare toekomst voor jou en de mensen om je heen kunt uitstippelen?

Wat kun je nog meer doen? Zie hieronder een overzicht.

Vraag 1:

Is jouw huis ook nog prettig om in te wonen als je ouder bent?

Vraag 2:

Hoe ga jij jouw tijd zinvol besteden na je werkzame leven?

Vraag 3:

Wat verwacht jij straks van je familie, vrienden en buren als je zelf oud bent?

Vraag 4:

Hoe wil ik later wonen? Tussen starters en ouderen of in een woongroep waar alleen ouderen wonen?

Gesprekskaartjes

Praat over de dag van morgen. Pak jouw moment en ga nu het gesprek aan. Waarom wachten als je hiermee de route naar een gezonde en leefbare toekomst voor jou en de mensen om je heen kunt uitstippelen? Voer met de gratis gesprekskaartjes op een laagdrempelige manier het gesprek met elkaar. Vraag de kaartjes aan en ga aan de slag. We hebben zowel een digitale als fysieke uitvoering.

Vraag gratis aan

Word vrijwilliger: zet je in voor een ander

Vrijwilligers zijn de helden die onze samenleving draaiende houden. Ze zijn onmisbaar en maken écht het verschil in iemands wereld. Ontdek de diverse manieren en plekken waar je als vrijwilliger kunt schitteren. Bekijk op GOvoorelkaar.nl alle mogelijkheden en ontdek hoe jij een verschil kunt maken.

Word vrijwilliger

Ambassadeurs gezocht

Ambassadeurs zijn van onschatbare waarde voor het verspreiden van de boodschap en het vergroten van de impact van de campagne. Als ambassadeur kun je een belangrijke rol spelen bij het inspireren van anderen om het gesprek over De Goede Nieuwe Tijd aan te gaan en wellicht zelf een initiatief te starten. Of je nu je verhaal wilt delen op de website of je verhaal wilt delen in een van de dorpen op het eiland, jouw bijdrage kan echt een verschil maken. Ben je enthousiast hierover? Neem dan contact met ons op en ontdek hoe jij een bijdrage kunt leveren.

Neem contact op

Word onderdeel van onze community

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en initiatieven die bijdragen aan een goede nieuwe tijd voor ouderen op Goeree-Overflakkee? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt! Je aanmelding is binnen!
De aanvraag is niet verzonden. Ccontroleer of alles juist is ingevuld of probeer het later nog eens.