HomeNieuws
Van ‘die goede oude tijd’ naar... De Goede Nieuwe Tijd.

Van ‘die goede oude tijd’ naar... De Goede Nieuwe Tijd.

Waardevolle gesprekken tijdens presentaties in Goedereede, Middelharnis, Ouddorp en Sommelsdijk.

23 november 2023

De afgelopen weken vonden op verschillende plekken op Goeree-Overflakkee een aantal boeiende presentaties plaats over De Goede NieuweTijd, met inspirerende inzichten en waardevolle gesprekken. De Goede NieuweTijd is een bewustwordingscampagne opgezet door betrokken lokale organisatiesdie inwoners en andere organisaties willen betrekken bij deze toekomst. De campagne roept iedereen op Goeree-Overflakkee op om het gesprek aan te gaan, vragen te stellen over hun oude dag, dit te bespreken met anderen en na te denken over het waarmaken van hun wensen.

No items found.

De lezingen hebben niet alleen voor inzicht gezorgd maar ook voor levendige discussies en waardevolle suggesties. De betrokkenheid van de lokale gemeenschap toont aan dat 'De Goede Nieuwe Tijd' een onderwerp is dat ons allen aangaat.  

Jan van Gurp, voorzitter van PCOB Goeree-Overflakkee deelde zijn enthousiasme: "Een leerzame bijeenkomst waar we aan de handvan gesprekskaartjes en formulieren openhartig discussieerden."

Ga ook het gesprek aan en maak daarbij gebruik van de gratis gesprekskaartjes

Meer informatie

Word onderdeel van onze community

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en initiatieven die bijdragen aan een goede nieuwe tijd voor ouderen op Goeree-Overflakkee? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt! Je aanmelding is binnen!
De aanvraag is niet verzonden. Ccontroleer of alles juist is ingevuld of probeer het later nog eens.

Meer nieuwsberichten

Meer nieuwsberichten
8 april 2024

De Goede Nieuwe Tijd lanceert signalenkaart "Omkieke naer mekaere"

De signalenkaart kan helpen om signalen op tijd te herkennen, zodat er een goed gesprek kan ontstaan tussen inwoners of passende hulp geboden kan worden.

Bekijk nieuwsbericht
29 maart 2024

Dorp van Morgen in de FlakkeePodcast

Van Veilig Bankieren tot een popkoor, er was de afgelopen weken weer van alles te doen in het Dorp van Morgen.

Bekijk nieuwsbericht
14 maart 2024

Dorp van Morgen te gast bij De Flakkee Podcast

Luister naar De FlakkeePodcast, waar Maureen van Leeuwen, Lisa van Gelder en Jacqueline Lavooy te gast zijn om te praten over het Dorp van Morgen.

Bekijk nieuwsbericht